Pro Services

Omdat een auto wassen alleen voor veel consumenten niet meer voldoende is hebben wij een Pro service aanbod met diverse diensten voor al uw autozorgen / problemen. Bij ParkandWash geven wij u graag deze extra keuzes op autoschoonmaak gebied gewoon op uw werklocatie! Voor Auto Detailing zoals het bijvoorbeeld poetsen en/of polijsten van uw auto, bezoek onze Detailing-Diensten pagina. U kunt alle Services gewoon online bij uw wasbeurt boeken of ons op locatie de opdracht geven.
Ruitensproeier bijvullen!

Ruitensproeier bijvullen!

Vulling : € 6,50
Wij vullen het ruitensproeier reservoir weer aan met voldoende Winter of Zomer vulling. Zo bent u weer verzekerd van goed zicht onderweg. We halen dan gelijk ook de blaadjes en takjes weg onder de motorkap als extra service. U kunt deze en andere Pro Services gewoon online bij uw wasbeurt boeken of ons op locatie de opdracht geven.
Bekleding Vlekken Verwijderen

Bekleding Vlekken Verwijderen

Vanaf : € 16,50
Voor oude en nieuwe vlekken, wel goed resultaat, maar hier kunnen wij geen garantie op geven. Het merendeel van alle vlekken en vlekjes zijn goed te verwijderen, mocht dit (na droging) niet het geval zijn. Dan doen wij de behandeling gewoon bij de volgende wasbeurt nog een keer, hierna zullen deze hardnekkige vlekken meestal verdwenen zijn.
Kunststofdelen Interieur reinigen/verzorgen

Kunststofdelen Interieur reinigen/verzorgen

Vanaf : € 16,50
Behandeling van al het kunststof met een niet vette cleaner. Deze behandeling reinigt, verzorgt en beschermd uw kunststof auto-onderdelen. Dit middel geeft een matte doffe glans en heeft een lichte neutrale geur. Deze behandeling is als extra of in een Basic Wash Pakket 04 online te boeken.
Lederen Interieur Reinigen/Verzorgen

Lederen Interieur Reinigen/Verzorgen

Vanaf : € 32,50
Deze behandeling Reinigt en voed het (onder)behoud van uw lederen auto interieur. Vooraf zuigen wij de zittingen en behandelen daarna uitgebreid het interieur. We nemen het dashboard en deurdelen natuurlijk ook mee in deze verzorgende behandeling. Dit is een echte opkikker voor uw auto zetels en interieur. ​​​​​​
Wanneer een Leder Behandeling uitvoeren?
Bestuurdersstoel eens per 3 maanden
Het overige leer eens per 6 maanden
Cabriolet eens per 3 maanden
Zodra het leer er dof uitziet.
*gebarsten en/of beschadigd Leder kunnen wij niet meer tot leven wekken…..
Behandeling : € 44,50
Zonder Basic Wash Pakket : € 59,50

Deze Voorruit behandeling bevat een hoge concentratie Nano deeltjes voor het reinigen & coaten, wij kleien de ruit vooraf om alle oneffenheden te verwijderen. Tijdens de wintermaanden vriest uw voorruit niet of licht aan, en Zomers kunt u de insectenresten er makkelijker afhalen. Tegen meerprijs kunnen wij ook de achterruit en/of zijruit(en) behandelen.
De voordelen van deze behandeling zijn:
Onzichtbaar en Transparant.
Vuil- en waterafstotend.
Zelfreinigende effect van Nano deeltjes.
IJsvorming krijgt minder kans tot -3.
Preventieve & Correctieve bescherming.
Blijft ongeveer 1 jaar actief!!!

RainX®

RainX®

€ 19,50 per behandeling
RainX® wordt aangebracht op de voorruit en geeft bij normale tot zware regenval blijvend goed zicht. Omdat waterdruppels eraf lopen hoeft u uw ruitenwissers minder of niet te gebruiken, deze behandeling is ongeveer 2 maanden werkzaam. RainX® zorgt voor beter zicht & meer veiligheid! *Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd in combi met minimaal een Exterieur of Basic Wash Pakket! 
Velgen Wax Behandeling

Velgen Wax Behandeling

Per Set € 24,50
Nadat de velgen gewassen zijn (excl.) geven wij ze een beschermende Wheel Guard WAX (buitenzijde). Hierdoor zal vervuiling en rem slijpsel minder snel hechten aan de velgen en wordt het reinigen de volgende keer gemakkelijker. (ook in de wasstraat) De velgen zullen langer hun glans behouden na een wasbeurt. Als finish geven wij de banden een mooie glans. Bij deze behandeling geldt wat eraf kan gaat eraf…. te ver ingebrand rem slijpsel kan soms niet worden verwijderd.

 

AANGESLOTEN BIJ...

Wij zijn aangesloten bij thewhitelabel Keurmerk, als duurzame onderneming.

Stuur ons een e-mail

Neem (vrijblijvend!) contact op

Heeft u een vraag, of direct interesse? Neem contact op, of boek direct - in maar 4 simpele stappen - een wasbeurt!