Onze Basic Wash Pakketten.

Hier vind u meer informatie over onze Basic Wash pakketten. Wij verzorgen het Interieur & Exterieur handmatig en met de grootste zorgvuldigheid.

Op basis van wensen en behoeftes hebben wij complete pakketten samengesteld welke voor alle voertuig klasse gebruikt kan worden. Onze prijzen zijn ingedeeld in autoklassen om zo een eerlijke prijsstelling* te creëren. Voor onze BasicWash Pakketten reserveren wij minimaal 75 minuten per auto. Zodat wij U altijd de beste kwaliteit & service kunnen aanbieden.

Wij gebruiken voor al onze behandelingen en Wash pakketten uitsluitend de beste kwaliteit milieuvriendelijke biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, veel van onze gebruikte materialen zijn herbruikbaar dus heel erg duurzaam. Wij zullen er alles aan doen ons afval te beperken tot een minimum, en daarmee zo het milieu deels ontlasten.

*De prijzen zijn gebaseerd op een normaal vervuilde auto, extra werk wordt naderhand bepaald en eventueel doorberekend. 

Onze standaard uitvoering voor elk pakket bevat altijd:

  • Handmatig wassen en opwrijven/drogen auto.
  • Velgen reinigen & Banden invetten.
  • Dorpels & Deurstijlen reinigen.
  • Stofzuigen v/d auto incl. kofferbak.
  • Ramen binnen en buitenzijde reinigen.
  • Scherm/Display & Spiegels (make-up) reinigen.
  • Kunststof delen vlek (modder) verwijderen.
  • Uw auto ruikt weer fris en voor u een leuke attentie.
Pakketten
Basic Wash Pakket 1

Deze service samenstelling vormt de grondslag voor onze Basic Wash pakketten reeks. Wij verzorgen het in en exterieur handmatig en met de grootste zorgvuldigheid, om u “Het Schone Auto Gevoel” te laten ervaren. Probeer het gewoon eens uit, u zult verbaasd staan van het resultaat. Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 34,50
Pakketten
Basic Wash Pakket 2

Dit pakket bevat alles van het Basic Wash Pakket, maar met de extra's van onder andere; Het Handmatig In en Uitpoetsen van onze beschermende WET-WAX®. Deze geeft gedurende 3 maanden extra afweer tegen vuil en houdt uw auto langer glanzend. Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 79,50
Pakketten
Basic Wash Pakket 3

Dit pakket bevat alles van het Basic Wash Pakket, maar met de extra's van onder andere; De Reiniging, Voeding en Verzorging van uw Lederen Auto-interieur. Ook nemen wij het dashboard en deurpanelen mee. Door regelmatig dit pakket te boeken houdt u het interieur in TOP conditie. Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 59,50
Pakketten
Basic Wash Pakket 4

Dit pakket bevat alles van het Basic Wash Pakket, maar met de extra's van onder andere; De Intensieve Reiniging, Verzorging, Voeding en Bescherming van alle Kunststof Auto-interieur onderdelen. Uw interieur frist hier weer van op als Nieuw…met een matte glans. Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 49,50
Pakketten
Basic Wash Pakket 5

Dit pakket bevat alles van het Basic Wash Pakket, maar met de extra's van onder andere; De Intensieve Reiniging, Verzorging, Voeding en Bescherming van het Kunststof & Lederen Interieur & Exterieur. Uw interieur ruikt licht naar leer is beschermd en ziet eruit als nieuw. Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 74,50
Pakketten
Basic Wash Pakket 6

Dit pakket bevat alles van het Basic Wash Pakket, maar met de extra's van onder andere; Een Wet-Wax® behandeling, tevens de Verzorging van het Kunststof & Lederen Interieur & Exterieur en wij zullen de ruitensproeier bijvullen! Dit is de Oppepper voor het in & exterieur van uw auto! Bekijk ook onze Pro-Services (pagina), welke u eenvoudig mee kunt boeken.

Vanaf € 89,50