15 mei 2018

Poetsen & Polijsten?

Er wordt ons regelmatig de vraag gesteld of wij ook Krassen en Swirls* kunnen verwijderen, want dit is toch een doorn in het oog van veel automobilisten. Geen probleem wij zijn ook zeer ervaren op het gebied van Auto-Detailing en kunnen deze (lichte) schade voor u herstellen.

Wij zulen vooraf altijd de lak testen op dikte zowel opties of met een digitaal meetinstrument. Een gemiddelde laklaag bij jonge auto’s is ongeveer 90-120 micron. (1000 micron = 1 mm) Wij behandelen deze krassen en swirls door ze machinaal met een polijstmiddel te poetsen en naar gelang af te werken met een Wax of Sealant. Dit kan plaatselijk gedaan worden maar ook de gehele auto is natuurlijk mogelijk. Voor deze tijdrovende precisie klus dient wel een afspraak gemaakt te worden. Buiten het normale poetsen en polijsten kunnen wij de auto ook behandelen met Klei, dit haalt de vervuiling diep uit de lak. Hierbij te denken aan insectenresten of vogelpoep welke zichtbaar blijven als lichte afdruk/contouren op het dak en de motorkap & front. Door met Klei deze vervuiling te behandelen ziet uw auto er weer als nieuw en zonder vlekken uit, hierna wordt het geheel verder afgewerkt met een Wax en/of Sealant. Deze doffe ellende ook zat en wilt u ook uw auto laten behandelen? 
Bel 06 28228873 of MAIL ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

*gedraaide lichte krassen welke goed zichtbaar zijn in de zon, veelal veroorzaakt door wasstraat en handmatig spons wassen.


Terug naar overzicht