Klant ervaringen

 

Klant ervaringen

Natuurlijk zijn wij zelf 100% overtuigd van ons kunnen en onze ouderwets geboden Service, maar wat vind U ?

Wij plaatsen wij hier al onze verzamelde reviews welke vaak spontaan worden gestuurd via e-mail, sms/WhatsApp. of nu ook via de externe beoordelingssite op klantenschrijven.nl. Hiervoor kunt u per e-mail een uitnodiging van ons ontvangen of u schrijf uw ervaring meteen op door HIER  te klikken. Dit helpt nieuwe potentiële klanten hun keuze voor eventueel ParkandWash geheel objectief te kunnen maken.

Soms vragen wij u om na een bijvoorbeeld een speciale behandeling voor ons een iets uitgebreider stukje te schrijven, dit plaatsen wij dan als klantervaring in een carrousel op deze site met een foto van uw auto.
 

Wat onze Klanten Schrijven......


Boek hier online in 4 stappen uw Wasbeurt en Optie's.

Contactgegevens


AANGESLOTEN BIJ...

Wij zijn aangesloten bij thewhitelabel Keurmerk, als duurzame onderneming.

Hand Wash

Hand Wash

Wij wassen uw auto handmatig, milieuvriendelijk en zonder water op uw locatie. Ouderwets Degelijkheid & Kwaliteit.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Omdat wij met milieuvriendelijke middelen en duurzame producten werken, draagt u bij aan Ons beter Milieu.

Online betalen

Online betalen

Betaal gemakkelijk en veilig online met iDEAL, Paypal, Creditcard of per Factuur (bankoverschrijving). Natuurlijk kunt u ook op locatie Pinnen (wireless).
Beste resultaten!

Beste resultaten!

Omdat wij alleen met de beste kwaliteit reinigingsmiddelen werken, kunnen wij u Top resultaten bieden.

"Het Gevoel om in een nieuwe Cabrio te rijden!"

Elke keer als ik mijn auto onder kantoortijd met de hand laat wassen door Ray van ParkandWash heb ik het gevoel dat ik weer in een nieuwe cabrio rijd. Glanzend aan de buitenkant en lekker ruikend aan de binnenkant met extra aandacht voor het dak en het rooster achterin, Het potje met chocolaatjes op het dashboard maakt dit alles een extra feestje, Marlies C.L. Meijer. 
(locatie: AkzoNobel-Center)

"Het autowassen van de 21e Eeuw!"

Als Tesla-rijder met een groen hart is Park&Wash de manier om je auto duurzaam te wassen, zonder water en toch schoon en representatief. De service van Park&Wash is zeer goed. Geen gedoe, alles online en betrouwbaar. Het autowassen van de 21e Eeuw!  A. t´ V. 
( locatie: Stibbe N.V. )
 

"Tevreden over de goede Service"

Onlangs heb ik naar volle tevredenheid mijn auto laten wassen onder werktijd door ParkandWash. Het resultaat was meer dan uitstekend, mijn auto kwam als nieuw terug! Een erg goede service, die mij ook nog veel tijd bespaart. Ik wil niet meer anders. Top service! .Lilian (locatie;Teijin-Akzo)

"Regelmatig complimenten hoe schoon de auto er uitziet."

Ik ben een regelmatige gebruiker van ParkandWash. ’s Morgens geef ik de sleutel af bij onze receptie. Ik heb een drukke agenda en ook thuis – een groot gezin – is het druk. Daarom is het geweldig dat mijn auto, waar ik zuinig op ben, als nieuw wordt gemaakt op het werk. De binnenkant is weer als nieuw met goed zicht door alle ruiten. Ik krijg regelmatig complimenten hoe schoon de auto er uit ziet. Top dat dit op een milieuverantwoorde wijze gebeurd en alles via internet geboekt kan worden. Een echte aanrader dus! A. Kregting. 
( locatie: AkzoNobel-Center )

"Mooie prijs, goede en vriendelijke service..."

Ik ben klant vanaf het begin dat Ray met ParkandWash begon aan ons kantoor en ik blijf terugkomen. Mooie prijs, goede en vriendelijke service en een heerlijk schone en frisse auto. Aanrader!  R. Poppelaars. ( locatie: AkzoNobel-Center )

"Ideaal op het werk....."

Laatst weer mijn auto laten wassen bij ParkandWash. Ik ben heel erg tevreden en zal de volgende keer weer mijn auto laten wassen. Via de website maakte ik mijn pakketkeuze, betaalde ik via Ideal en gaf ik aan hoe laat ik op de aangegeven locatie aanwezig was. De autosleutel wordt opgehaald en weer ingeleverd waarna je na het werk in een heerlijk schone auto stapt. Ideaal! Gr Nick.
( locatie: AllenOvery )

"De service is zeer goed, snel en echt detail georiënteerd."

Ik nam mijn (witte) auto na een skivakantie met mijn twee kinderen mee naar ParkandWash. Dit is de tweede keer dat ik voor deze handmatige wasservice kies en ook deze keer was ik zeer tevreden, mijn auto was net zo nieuw, binnen en buiten. De service is zeer goed, snel en echt detail georiënteerd. De eigenaar is zeer vriendelijk en klantgericht. Ik beveel ParkandWash sterk aan bij iedereen die van een schone auto geniet. Ray, tot ziens binnen enkele weken! Caterina Camerani. 
( locatie: AkzoNobel-Center )
 

"De auto ziet er weer als nieuw uit…."

Top service. Sleutels 's-ochtends inleveren bij ParkandWash in de parkeergarage en ‘s-avonds een helemaal schone auto, zowel van buiten als van binnen. Ray werkt heel zorgvuldig en de auto ziet er weer als nieuw uit, zonder dat het mij ook maar enige tijd kost. Hartelijke groet, Job ( locatie: Stibbe N.V. )

"Fijn om een schone auto te hebben!"

Dank je wel weer voor een geweldige service. Het is zo heerlijk eenvoudig om mijn auto te laten wassen in onze eigen garage. Het scheelt tijd en neemt weer een alledaagse zorg weg. Fijn om een schone auto te hebben als ik ‘s avonds weer beneden kom, maar ook dat je snel reageert en altijd vriendelijk bent. Prima overigens, dat het wassen zonder water is en met producten die minder belastend zijn voor het milieu. Fijne dag! Simone.( locatie: Gast-AkzoNobel-Center )
 

ParkandWash Werkt en...

  • Wast altijd op uw (parkeer) Locatie.
  • Wast met of zonder Reservering.
  • Wast met gem.1½ ltr Water per Wasbeurt.
  • Wast Waterloos en Zonder Krassen.
  • Wast Handmatig, Grondig dus Goed.
  • Wast met Milieuvriendelijke Producten.
  • Wast Klantgericht en staat voor Kwaliteit.

Neem (vrijblijvend!) contact op

Heeft u een vraag, of direct interesse? Neem contact op, of boek direct - in maar 4 simpele stappen - een wasbeurt!
06 28 22 88 73
Boek een Wasbeurt