Detailing

ParkandWash de Schoonheidsspecialist voor uw auto.
 
Wij zijn naast autowassers ook auto detailer waarvan u hier u al onze diensten vind. Staat uw voorkeur er (nog) niet bij ? infomeer gerust, wellicht kunnen wij toch wat betekenen. Voor deze werkzaamheden op uw locatie hebben wij wat meer tijd nodig, daarom zijn deze niet alle online te boeken. Heeft u intresse in deze diensten neemt u dan contact met ons op via het CONTACT formulier of bel 06 28 22 88 73

Vanaf: € 17,50 (deel behandeling)
Chromen sierlijsten op uw auto worden op den duur dof en aangeslagen door allerlei vervuiling. De moderne auto van tegenwoordig wordt steeds meer voorzien van deze mooie versieringen. Ergert u zich ook aan die ontsierende blik op uw mooie glimmende bolide... Wij kunnen dit weer mooi maken en zorgen voor een langdurig glanzend resultaat. Voorzien van een beschermlaagje zodat vervuiling en aanslag zich niet meer snel hecht. Een kleine investering voor een langdurige glans en tegen verwering van het chrome.
Vanaf: € 42,50 (deel behandeling)
Paaltje geraakt ? Net langs een verraderlijk muurtje geschampt, of andere lichte lakschade? Wij kunnen dit vaak nog wel weg polijsten of vervagen indien de schade niet te diep zit. Wij zullen dit altijd op locatie (of na goede foto’s) beoordelen om u zo een goed prijsvoorstel te kunnen doen. Wij wassen de auto deels alvorens wij overgaan tot de behandeling. Wij werken machinaal of met de hand de schade weg en toppen daarna af zoals dat heet met een beschermende Wax. Dit omdat er bij het polijsten enige micron mm van de lak afgehaald is, zo is uw auto weer goed beschermd zonder die hinderlijke krassen.
Per Set (2) € 74,50
Niets is hinderlijker en ontsierlijker dan verweerde lelijke koplampen, mist of achterlichten. Tegenwoordig zijn deze onderdelen van plastic vervaardigd en daardoor onderhevig aan weersinvloeden en UV (zon) licht. Wij repareren deze op Duurzame wijze zodat deze weer meer lichtopbrengst, soms tot 40% geven. Geef uw kloplamp(en) vandaag nog de veilige aandacht die deze verdienen. Wij behandelen ook achter & mistlichten vanaf: € 19,50 per set. Infomeer vrijblijvend.
Vanaf: € 69,50 (pakket 02)
De lak Oppeppen met onze 100% Carnauba Standaard Hand Wax? Deze geeft een diepe glans op elke lak. Deze Wax zorgt voor verbeterde bescherming tot 3 maanden door zijn gladde en beschermende coating. Wij brengen dit in 1 laag handmatig aan en wrijven het nadien tot hoogglans op. Als wij klaar zijn heeft u weer een goed beschermde auto(lak) en blijvende diepe glans na iedere wasbeurt. Infomeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw auto. Deze behandeling is met een voordelig Basic Wash Pakket 02 te boeken.
Vanaf: 179,50 (excl. polijst/klei)
Deze Wax de Top Coat M-Seal laat lichte imperfecties en kleine krasjes verdwijnen om daarna tot 1 jaar gedegen lakbescherming + verzegeling aan uw autolak te geven. Deze Wax is voorzien van een sealant = lakverzegeling (M-Seal). De Sealant sluit de lak af waardoor vervuiling van buitenaf zich niet meer kan hechten aan het oppervlak. Na een exterieur wassing brengen wij dit in 1 a 2 laagjes handmatig en/of machinaal aan en wrijven het nadien tot hoogglans op. Als wij klaar zijn heeft u weer een goed beschermde auto(lak) en blijvende diepe glans na iedere wasbeurt.
Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw auto.
Vanaf: € 279,50 (volledig auto)
Door machinaal te polijsten kunnen wij ook Krassen en Swirls*  verwijderen, een doorn in het oog van veel automobilisten. Vooraf zullen we altijd de lak testen op dikte zowel visueel als met een digitale meter. Een gemiddelde laklaag bij jonge auto’s is ongeveer 90-120 micron. (1000 micron = 1 mm) Wij behandelen deze Krassen en Swirls door ze machinaal met een polijstmiddel te polijsten en naar gelang af te werken met een Wax of Sealant. Ideaal voor doffe / verweerde lak, het haalt de glans weer terug zonder die hinderlijke krasjes*. Deze Totaal polijst behandeling is inclusief Pakket 01 vooraf, met een standaard Wax opgebracht nadien, gegarandeerd met een glanzend krasvrij resultaat. Eventueel is deze behandeling nog aan te vullen met onderstaande opties. Deze behandeling is op afspraak en wordt nadien gefactureerd.
EXTRA OPTIE 01;
i.p.v. de standaard wax, een Wax & Sealant (2in1)

Meerprijs;  Wax & Sealant (M Seal Top Coat)
Kleine en MiddenKlasse € 69,50
Grote en SUV Klasse € 89,50
EXTRA OPTIE 02; 
over de standaard wax, de Jet Seal Lakverzegeling.

Meerprijs: Jet Seal; zie het info blok verder op deze pagina.

*Gedraaide lichte krassen welke goed zichtbaar zijn in de zon, veelal veroorzaakt door wasstraat en handmatig spons wassen.
Vanaf: € 279,50 (volledig auto)
Om uw auto lakwerk maximaal te reinigen en te DEEP cleanen kunnen wij uw auto kleien. Wij halen zo alle verontreinigingen en diepe vervuiling uit de lak. De autolak raakt vervuild door Bomenhars (vlekken), ingedroogde vogeluitwerpselen of de afdrukken van  ingebrande insecten resten etc. Deze klei behandeling is daar uitermate geschikt voor. De lak wordt weer spiegelglad en is ontdaan van alle vervuiling, daardoor zal glans langer aanhouden en is schoonmaken minder werk. Deze Totaal KLEI behandeling is inclusief pakket 01 BasicWash en een standaard Wax opgebracht, met een glanzend spiegelglad resultaat. Eventueel is deze behandeling nog aan te vullen met onderstaande opties. Deze behandeling is op afspraak en wordt nadien gefactureerd.
EXTRA OPTIE 01;
i.p.v. de standaard wax, een Wax & Sealant (2in1)

Meerprijs;  Wax & Sealant (M Seal Top Coat)
Kleine en MidenKlasse € 69,50 
Grote en SUV Klasse € 89,50
EXTRA OPTIE 02; 
over de standaard wax, de Jet Seal Lakverzegeling.

Meerprijs: Jet Seal; zie het info blok verder op deze pagina.
Vanaf: € 79,50 (excl. polijst-klei-wax*)
Wilt u een stap meer voor keiharde perfectie dan is deze Jet Sealant behandeling de oplossing. Deze losse verzegeling is de TOP voor het geven van een keiharde bescherming aan de autolak. Wij brengen deze na een exterieur wassing / polijst en-of kleibehandeling met minimaal 2  lagen aan om zo de meest optimale afdichting uit ons product voor u te halen. (minimaal 1 jaar) U zult merken dat uw auto minder snel vies wordt en makkelijker te reinigen, blijft glanzen telkens weer na een wasbeurt. Wij gebruiken dit zelf naar volle tevredenheid ook voor ons eigen bedrijfsvoertuig. 

*De Wax behandeling welke afgesloten is met een Jet Seal Verzegeling zal uw auto extra diep doen glanzen, waardoor oneffenheden direct zichtbaar worden bij direct zonlicht. Daarom is deze aanvullende optie is alleen in combinatie met een polijst en-of klei behandeling mogelijk. Deze behandeling is op afspraak en wordt nadien gefactureerd.

AANGESLOTEN BIJ...

Wij zijn aangesloten bij thewhitelabel Keurmerk, als duurzame onderneming.

Stuur ons een e-mail


 

Neem (vrijblijvend!) contact op

Heeft u een vraag, of direct interesse? Neem contact op, of boek direct - in maar 4 simpele stappen - een wasbeurt!