Betaalopties

Betaalopties

Onze Betaal Mogelijkheden op een rijtje

Bij ParkandWash is een online een wasbeurt boeken en betalen eenvoudig en veilig. Zodra een boeking is afgerond komt u in het Kassa scherm om een betaling te doen.  Dit kan op verschillende manieren. Gemakkelijk online met Ideal, Paypal of Creditcard. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een factuur te ontvangen voor een wasbeurt, met een 10 dagen betaaltermijn want wij houden van duidelijkheid. Onze betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie welke een beveiligde betaalomgeving aanbiedt op onze website. Natuurlijk kunt u ook gewoon Pinnen met alle kaarten en mobile telefoons. (wireless) Vraag het gerust als uw betaalmogelijkheid er (nog) niet bij staat. Op al onze diensten en services zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
 

iDEAL

 • iDEAL is een Veilige, Betaalwijze zonder kosten.
 • Gemakkelijk via uw eigen bank(en) betalen.
 • Uw boeking is direct verwerkt & gereserveerd.

Pin & Contactloos Betalen

 • Alle Contactloze kaartbetalingen van alle Banken.
 • Betalingen via NFC, Apple Pay en Android.
 • Creditcard betalingen van o.a. Mastercard, Visa,
  Maestro, American Express, V Pay, Diners Club.

PayPal & Creditcards

 • Een Betaalservice waarmee u veilig kunt betalen.
 • U kunt hier ook via uw Creditcard betalen.
 • Uw boeking is direct verwerkt en gereserveerd.
 • Hier komen +3,4 % paypal transactiekosten bij.

Factuur - Bankoverschrijving

 • U boekt gewoon, en als betaalwijze kiest u Factuur.
 • U maakt op locatie met ons deze afspraak. Ad Hoc.
 • Wij wassen, en u ontvangt nadien een factuur.
 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
 • Betaaltermijn is 10 dagen, uw respect hiervoor.
iDeal - PayPal - Creditcards - Pinnen – Factuur
"Het Gevoel om in een nieuwe Cabrio te rijden!"

Elke keer als ik mijn auto onder kantoortijd met de hand laat wassen door Ray van ParkandWash heb ik het gevoel dat ik weer in een nieuwe cabrio rijd. Glanzend aan de buitenkant en lekker ruikend aan de binnenkant met extra aandacht voor het dak en het rooster achterin, Het potje met chocolaatjes op het dashboard maakt dit alles een extra feestje, Marlies C.L. Meijer. 
(locatie: AkzoNobel-Center)

"Het autowassen van de 21e Eeuw!"

Als Tesla-rijder met een groen hart is Park&Wash de manier om je auto duurzaam te wassen, zonder water en toch schoon en representatief. De service van Park&Wash is zeer goed. Geen gedoe, alles online en betrouwbaar. Het autowassen van de 21e Eeuw!  A. t´ V. 
( locatie: Stibbe N.V. )
 

"Tevreden over de goede Service"

Onlangs heb ik naar volle tevredenheid mijn auto laten wassen onder werktijd door ParkandWash. Het resultaat was meer dan uitstekend, mijn auto kwam als nieuw terug! Een erg goede service, die mij ook nog veel tijd bespaart. Ik wil niet meer anders. Top service! .Lilian (locatie;Teijin-Akzo)

"Regelmatig complimenten hoe schoon de auto er uitziet."

Ik ben een regelmatige gebruiker van ParkandWash. ’s Morgens geef ik de sleutel af bij onze receptie. Ik heb een drukke agenda en ook thuis – een groot gezin – is het druk. Daarom is het geweldig dat mijn auto, waar ik zuinig op ben, als nieuw wordt gemaakt op het werk. De binnenkant is weer als nieuw met goed zicht door alle ruiten. Ik krijg regelmatig complimenten hoe schoon de auto er uit ziet. Top dat dit op een milieuverantwoorde wijze gebeurd en alles via internet geboekt kan worden. Een echte aanrader dus! A. Kregting. 
( locatie: AkzoNobel-Center )

"Mooie prijs, goede en vriendelijke service..."

Ik ben klant vanaf het begin dat Ray met ParkandWash begon aan ons kantoor en ik blijf terugkomen. Mooie prijs, goede en vriendelijke service en een heerlijk schone en frisse auto. Aanrader!  R. Poppelaars. ( locatie: AkzoNobel-Center )

"Ideaal op het werk....."

Laatst weer mijn auto laten wassen bij ParkandWash. Ik ben heel erg tevreden en zal de volgende keer weer mijn auto laten wassen. Via de website maakte ik mijn pakketkeuze, betaalde ik via Ideal en gaf ik aan hoe laat ik op de aangegeven locatie aanwezig was. De autosleutel wordt opgehaald en weer ingeleverd waarna je na het werk in een heerlijk schone auto stapt. Ideaal! Gr Nick.
( locatie: AllenOvery )

"De service is zeer goed, snel en echt detail georiënteerd."

Ik nam mijn (witte) auto na een skivakantie met mijn twee kinderen mee naar ParkandWash. Dit is de tweede keer dat ik voor deze handmatige wasservice kies en ook deze keer was ik zeer tevreden, mijn auto was net zo nieuw, binnen en buiten. De service is zeer goed, snel en echt detail georiënteerd. De eigenaar is zeer vriendelijk en klantgericht. Ik beveel ParkandWash sterk aan bij iedereen die van een schone auto geniet. Ray, tot ziens binnen enkele weken! Caterina Camerani. 
( locatie: AkzoNobel-Center )
 

"De auto ziet er weer als nieuw uit…."

Top service. Sleutels 's-ochtends inleveren bij ParkandWash in de parkeergarage en ‘s-avonds een helemaal schone auto, zowel van buiten als van binnen. Ray werkt heel zorgvuldig en de auto ziet er weer als nieuw uit, zonder dat het mij ook maar enige tijd kost. Hartelijke groet, Job ( locatie: Stibbe N.V. )

"Fijn om een schone auto te hebben!"

Dank je wel weer voor een geweldige service. Het is zo heerlijk eenvoudig om mijn auto te laten wassen in onze eigen garage. Het scheelt tijd en neemt weer een alledaagse zorg weg. Fijn om een schone auto te hebben als ik ‘s avonds weer beneden kom, maar ook dat je snel reageert en altijd vriendelijk bent. Prima overigens, dat het wassen zonder water is en met producten die minder belastend zijn voor het milieu. Fijne dag! Simone.( locatie: Gast-AkzoNobel-Center )
 

ParkandWash Werkt en...

 • Wast altijd op uw (parkeer) Locatie.
 • Wast met of zonder Reservering.
 • Wast met gem.1½ ltr Water per Wasbeurt.
 • Wast Waterloos en Zonder Krassen.
 • Wast Handmatig, Grondig dus Goed.
 • Wast met Milieuvriendelijke Producten.
 • Wast Klantgericht en staat voor Kwaliteit.

Neem (vrijblijvend!) contact op

Heeft u een vraag, of direct interesse? Neem contact op, of boek direct - in maar 4 simpele stappen - een wasbeurt!
06 28 22 88 73
Boek een Wasbeurt